Σε φυλάκια και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο ο Κ. Φλώρος

Σε φυλάκια και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο ο Κ. Φλώρος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Λέσβο μετέβη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όπου επισκέφθηκε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, στην περιοχή ευθύνης της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

Αναλυτικότερα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το στρατηγείο του σχηματισμού και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα επιχειρησιακά θέματα και τις δραστηριότητες των μονάδων του.

Εν συνεχεία, μετέβη στο 2ο ειδικό τμήμα εθνοφυλακής, τα επιτηρητικά φυλάκια «Μήθυμνας» και «Προβοσκίδας», καθώς και την κανονιοφόρο «Νικηφόρος» που ναυλοχεί στον λιμένα της Μυτιλήνης.

Σε φυλάκια και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο ο Κ. Φλώρος-1

Ο κ. Φλώρος, μιλώντας στο προσωπικό, εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε καθημερινή βάση και έδωσε κατευθύνσεις για συνεχή επαγρύπνηση. Υπογράμμισε την απόλυτα επιτυχή αντιμετώπιση των προκλητικών υβριδικών και μη απειλών του πρόσφατου παρελθόντος στην περιοχή, ενώ εξήρε τον επαγγελματισμό, την αποφασιστικότητα, τη διακλαδικότητα, τη ευελιξία, την κοινή δράση και τη συνεργασία μεταξύ των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των τοπικών φορέων.

Σε φυλάκια και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο ο Κ. Φλώρος-2

Επίσης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο και τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Βορείου Αιγαίου υποστράτηγο Ελευθέριο Ντουρουντού. Συζήτησε θέματα που απασχολούν την περιοχή, με έμφαση στην άριστη σχέση και τη συνεργασία του συνόλου των τοπικών φορέων με την 98 Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στον λιμένα Μυτιλήνης, επισκέφθηκε τα περιπολικά ανοικτής θαλάσσης 050 «Αρκοί» και 060 «Φούρνοι» και το περιπολικό σκάφος 115 του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο κ. Φλώρος συναντήθηκε και με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ερεσού και Πλωμαρίου Ιάκωβο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Σε φυλάκια και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο ο Κ. Φλώρος-3

Σημειώνεται ότι τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ συνόδευαν ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης και ο διοικητή της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής υποστράτηγος Δημήτριος Τσιπίδης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή