Ιωάννης Αγγελικούσης: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία

Ιωάννης Αγγελικούσης: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κηδεία του Ιωάννη Αγγελικούση θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως προβλέπεται από τους ισχύοντες περιορισμούς λόγω Covid-19, τονίζει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του εκλιπόντος.

Επίσης αναφέρει ότι σύντομα θα αναρτηθεί ειδική σελίδα στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας Angelicoussis Shipping Group, για να δεχθεί συλλυπητήρια μηνύματα που θα μεταφερθούν στην οικογένεια.

«Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές, στη μνήμη του Γιάννη Αγγελικούση, στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, νοσοκομείο με το οποίο διατηρούσε ιδιαίτερους δεσμούς και υποστήριζε ο εκλιπών. Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

⇒ Διαβάστε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης για Ιωάννη Αγγελικούση: Η ελληνική ναυτοσύνη θρηνεί τον κορυφαίο της καπετάνιο

Θ. Βενιάμης: Μεγαλούργησε σε ένα έντονο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον

«Σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν αγαπητό φίλο, έναν ευπατρίδη» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Θεόδωρος Βενιάμης.

«Ο Γιάννης Αγγελικούσης υπήρξε άξιος συνεχιστής των παραδόσεων της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, και μεγαλούργησε σε ένα έντονο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, κρατώντας πάντοτε ψηλά την σημαία της πατρίδας και αγκαλιάζοντας τους Έλληνες ναυτικούς και την ελληνική ναυτοσύνη. Διακρίθηκε διεθνώς για τις επιτυχημένες επιχειρηματικές του επιλογές και επιτεύγματα» τόνισε ο κ. Βενιάμης.

⇒ Διαβάστε επίσης: Γ. Πλακιωτάκης για Ιωάννη Αγγελικούση: Η ναυτιλία πενθεί έναν σπουδαίο Έλληνα

Πρόσθεσε, δε, ότι «ο Γιάννης θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας φωτεινός φάρος μιας ναυτιλίας που στηρίζεται στον άνθρωπο και δημιουργεί για τον άνθρωπο».

«Εκφράζω στην οικογένειά του, στην αγαπημένη του μοναχοκόρη Μαρία, στους οικείους του και στους συνεργάτες και εργαζόμενους στην εταιρεία του, τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μου καθώς και όλων των συναδέλφων του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, που τίμησε με τη συμμετοχή του για περισσότερο από δύο δεκαετίες, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, που θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός από τους πιο λαμπρούς εκπροσώπους της» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΕΕ. 

⇒ Διαβάστε επίσης: Ιωάννης Αγγελικούσης: Η ανακοίνωση της Angelicoussis Shipping για τον θάνατό του

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή