Πάνω από 22 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό στην Πάτρα

Πάνω από 22 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό στην Πάτρα

Η εκτιμώμενη αξία της κυμαίνεται στις 956.000 ευρώ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 42χρονου προχώρησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, καθώς στο φορτηγό όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 22,5 κιλά κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν μεσημβρινές ώρες τα παραπάνω στελέχη, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. «ΑΙΚ» στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών σε φορτηγό όχημα, το οποίο είχε εκφορτωθεί από επιβατηγό/οχηματαγωγο πλοίο προερχόμενο από την Ανκόνα Ιταλίας, βρέθηκε σε χώρο του φορτίου και συγκεκριμένα στο επάνω μέρος ξυλοκιβωτίου που περιείχε ένα ψυγείο, μία πλαστική μαύρη σακούλα, εντός της οποίας υπήρχαν 20 πλαστικές συσκευασίες με 22,500 κιλά ναρκωτική ουσία του είδους κοκαΐνη.

Σε περαιτέρω νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στην οικία του 42χρονου στον Άλιμο Αττικής, βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες SIM.

Το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση των κατασχεθέντων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται σε 956.250 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ συνολικά κατασχέθηκαν η ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών η οποία θα αποσταλεί στην Χημική Υπηρεσία Πατρών, το φορτηγό όχημα, έξι κινητά τηλέφωνα, τρεις κάρτες SIM και μία συσκευή πλοήγησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή