Τροχαία: 124 παραβάσεις την Τετάρτη στην Κυψέλη

Τροχαία: 124 παραβάσεις την Τετάρτη στην Κυψέλη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολικά 124 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εντοπίστηκαν χθες Τετάρτη 21/4, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ενώ διαπιστώθηκαν 21 αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Ειδικότερα, έλεγχοι της Τροχαίας πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη καθώς και στις οδούς Επτανήσου και Κεφαληνίας, Δροσοπούλου και Ιθάκης, Δροσοπούλου και Τήνου και Κυψέλης και Σποράδων.

Από το σύνολο των παραβάσεων, 33 αφορούσαν στη μη χρήση προστατευτικού κράνους και πέντε στη μη χρήση ζώνης ασφαλείας, ενώ σε 21 περιπτώσεις οι έλεγχοι οδήγησαν σε στέρηση του διπλώματος οδήγησης. Επιπλέον, εντοπίστηκαν τέσσερα ανασφάλιστα οχήματα, οκτώ οχήματα που δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ και τέσσερα οχήματα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Παράλληλα, υπήρξαν δέκα περιπτώσεις οχημάτων χωρίς σιγαστήρα εξάτμισης, 19 οχήματα με πρόβλημα στους καθρέφτες, δύο με φιμέ μεμβράνες και άλλες 17 παραβάσεις.

Από τους ελέγχους, αφαιρέθηκαν 13 άδειες οδήγησης, 23 άδειες κυκλοφορίας και δέκα πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 21 οχήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή