ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Live – Στρογγυλή τράπεζα: Εννέα ειδικοί μιλούν για τις θεραπευτικές εξελίξεις την εποχή της πανδημίας 

Live – Στρογγυλή τράπεζα: Εννέα ειδικοί μιλούν για τις θεραπευτικές εξελίξεις την εποχή της πανδημίας 

Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα «Θεραπευτικές εξελίξεις την εποχή της πανδημίας» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διαδικτυακής Εκδήλωσης «Θεραπευτικές εξελίξεις 2021», το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 από 17.00 έως 19.30.

Συντονιστές θα είναι οι Μ.Α. Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) και Α. Μητράκου (Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ). Σχολιαστής θα είναι ο Σωτ. Τσιόδρας (Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον SARS-CoV-2).

Στην ατζέντα της εκδήλωσης βρίσκονται:

  • Εμβολιασμός κατά του COVID-19: αποτελεσματικότητα και ασφάλεια – Δ. Φιλίππου (Πρόεδρος ΕΟΦ, Επ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ)
  • Επιδημιολογική ανασκόπηση της πανδημίας COVID-19: παρελθόν, παρόν και μέλλον – Ν. Σύψας (Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ)
  • Το ιικό φορτίο στα λύματα-σημασία στη λήψη επιδημιολογικών αποφάσεων – Ν. Θωμαΐδης (Καθηγητής Τμήματος Χημείας ΕΚΠΑ)
  • Ανοσολογική απάντηση στον SARS-COV2-Θεραπευτικές εφαρμογές – Ε. Τέρπος (Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ)
  • Αντιμετώπιση του COVID-19 στη Θεραπευτική Κλινική – Ε. Κορομπόκη (Ιατρός, Υπεύθυνη Μονάδας COVID, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα)
  • COVID-19 και καρδιαγγειακή νόσος – Α. Μπριασούλης (Επ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ)

Ψηφιακή σύνδεση

Για την προσβασιμότητα στην ψηφιακή πλατφόρμα αναμετάδοσης της Διαδικτυακής Εκδήλωσης, πατήστε ΕΔΩ. Με την είσοδό σας στο ψηφιακό συνεδριακό κέντρο, θα κατευθυνθείτε προς την «Αίθουσα Ομιλιών» για να παρακολουθήσετε το Επιστημονικό Πρόγραμμα.