Νέα Σμύρνη: Προσφυγή στο Δικαστικό Συμβούλιο μετά το «όχι» ανακρίτριας στην αποφυλάκιση του «Ινδιάνου»

Νέα Σμύρνη: Προσφυγή στο Δικαστικό Συμβούλιο μετά το «όχι» ανακρίτριας στην αποφυλάκιση του «Ινδιάνου»

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνητική ήταν η ανακρίτρια στην αποφυλάκιση του αποκαλούμενου «Ινδιάνου» του ατόμου που κατηγορείται για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο συνήγορός του, Π. Σαράκης, αν και η η εισαγγελία που άσκησε την ποινική δίωξη και πρότεινε την προσωρινή κράτηση μετά την απολογία του, «ζητεί την άμεση αποφυλάκιση του εντολέα μας και μάλιστα άνευ περιοριστικών όρων, αφού αποδυναμώθηκαν πλήρως οι ενδείξεις εμπλοκής του στα θλιβερά γεγονότα της Νέας Σμύρνης» η ανακρίτρια συνεχίζει «ανεξήγητα και νομικά αδικαιολόγητα να εμμένει στην προσωρινή κράτηση ενός αθώου συμπολίτη μας, ερχόμενη σε πλήρη αντίθεση με τη δικογραφική πραγματικότητα και την κοινή λογική».

Και στη δήλωσή του καταλήγει: «Θα προσβάλλουμε άμεσα τη διάταξή της στο Δικαστικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποκαταστήσουμε αυτό το τραύμα της Δικαιοσύνης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή