Νέα Σμύρνη: Καλείται σε εξηγήσεις για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας

Νέα Σμύρνη: Καλείται σε εξηγήσεις για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξηγήσεις για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, καλείται να δώσει ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης, καθώς τον βαραίνει καταγγελία νεαρής ότι της επιτέθηκε στις 6 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου 2020 και ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο, διαπίστωσε ότι την ακολουθεί ο 22χρονος ο οποίος την πρόλαβε στην πόρτα της πολυκατοικίας της και της επιτέθηκε αρπάζοντάς την από τον λαιμό και πιάνοντας τα οπίσθια της. Η παθούσα ισχυρίζεται ότι της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο του κτιρίου και ότι κατάφερε να γλυτώσει μετά από πάλη που έγινε μεταξύ τους. Η 22χρονη κοπέλα είχε κάνει αμέσως καταγγελία του περιστατικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, όπου σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστου δράστη.

Διαβάστε επίσης⇒ Πέτρος Φιλιππίδης: Βαριά δίωξη για βιασμό και δύο απόπειρες

Ο Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος διέταξε για το συγκεκριμένο περιστατικό τη διενέργεια χωριστής έρευνας, ανεξάρτητης δηλαδή από τις καταγγελίες για λιγότερο σοβαρές ποινικά πράξεις που αφορούν πλημμελήματα και ο 22χρονος καλείται να καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού.

Μετά τις εξηγήσεις του και ενώ η έρευνα θα συνεχιστεί για όποιες άλλες καταγγελίες για σεξουαλική βία, ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν θα του ασκήσει ή όχι ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, ο 22χρονος θα δικαστεί την Παρασκευή, 14 Μαΐου, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή