Εν ψυχρώ δολοφονία στη Βάρη

Εν ψυχρώ δολοφονία στη Βάρη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άγρια δολοφονία ενός πρώην πυγμάχου σημειώθηκε περίπου στις εννέα το πρωί στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22 στην περιοχή της Βάρης. Το θύμα δέχθηκε τις σφαίρες ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού, με την υπόθεση να παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Ο άνδρας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για διασυνδέσεις με άτομα της νύχτας, με αποτέλεσμα να είναι επί ενάμιση χρόνο φυγόδικος και να περάσει ακόμη και λίγους μήνες στη φυλακή.

Όπως είχε δηλώσει το διάστημα που ήταν φυγόδικος έμενε στην Βουλγαρία, ενώ όταν ήταν στην Αθήνα πήγαινε στον Άγιο Κοσμά για προπονήσεις.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε λάβει μέρος -και αναδείχθηκε νικητής- πριν από λίγα χρόνια σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό που εκτυλίσσεται μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς είχε προηγηθεί το απόγευμα της Κυριακής η δολοφονία ενός άνδρα στα Σεπόλια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες είχε δολοφονηθεί πρώην πυγμάχος και στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έξω από καντίνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε αποδώσει τη δολοφονία του 58χρονου άνδρα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.  

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή