Πυροβολισμοί στην Κέρκυρα: Νεκρό ένα ζευγάρι – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Πυροβολισμοί στην Κέρκυρα: Νεκρό ένα ζευγάρι – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Η γυναίκα ήταν ιδιοκτήτρια σπιτιού, το οποίο νοίκιαζε ο δράστης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Upd. Διπλό φονικό σημειώθηκε σήμερα στη Δασιά της Κέρκυρας, όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε ένα ζευγάρι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Πυροβολισμοί στην Κέρκυρα: Νεκρό ένα ζευγάρι – Αυτοκτόνησε ο δράστης-1

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν στις 11.30 το πρωί, ενώ όταν κατέφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, βρήκαν νεκρό το ζευγάρι μπροστά από μια μονοκατοικία.

Πυροβολισμοί στην Κέρκυρα: Νεκρό ένα ζευγάρι – Αυτοκτόνησε ο δράστης-2

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης νοίκιαζε διαμέρισμα στο διώροφο σπίτι της Κερκυραίας ιδιοκτήτριας η οποία του έκανε έξωση, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πώς εμπλέκεται το δεύτερο θύμα, ένας άνδρας ο οποίος στο παρελθόν ζούσε στη Γαλλία.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες, πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα, γύρω στις 11.30 το πρωί, μετά από έντονο διαπληκτισμό, τη γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της.

Στην ίδια αυλή πυροβόλησε και σκότωσε και τον αλλοδαπό που έμενε στον πρώτο όροφο, ενώ στη συνέχεια φέρεται να κλείστηκε στο σπίτι του και να έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο, γύρω στις 11.30 το πρωί. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Φωτογραφίες από Corfu TV News και Ert.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή