Ρεπεράζ στην Κεντρική Μακεδονία για τα γυρίσματα της ταινίας με τον Μπαντέρας

Ρεπεράζ στην Κεντρική Μακεδονία για τα γυρίσματα της ταινίας με τον Μπαντέρας

Σύμφωνα με σενάριο, η ταινία Barracuda διαδραματίζεται στη Φλόριντα, με θέμα έναν πρώη εγκληματία που πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Κεντρική Μακεδονία θα αρχίσουν σε δύο εβδομάδες τα γυρίσματα παραγωγής του Χόλυγουντ για την κινηματογραφική ταινία Barracuda, με πρωταγωνιστές τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Κέιτ Μπόσγουορθ. 

Σύμφωνα με σενάριο, η ταινία διαδραματίζεται στη Φλόριντα, με θέμα έναν πρώην εγκληματία που πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι.

Η παραγωγή είναι ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ ενώ όλα τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κεντρική Μακεδονία. Ήδη η παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο της ανίχνευσης τοποθεσίας (ρεπεράζ) και – όπως ανέφερε ο παραγωγός του Barracuda Ρόμπερτ Βαν Νόρντεν (Robert Van Norden) – επισκέψεις γίνονται σε διάφορα μέρη, στην Περαία, τη Θέρμη, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.

Τόνισε ότι χρησιμοποιούνται εσωτερικές και εξωτερικές τοποθεσίες καθώς και ο χώρος του στούντιο στη Θέρμη και γνωστοποίησε ότι τα συνεργεία θα βρίσκονται στην περιοχή για πέντε εβδομάδες και συνολικά τριάντα ημέρες γυρισμάτων. 

Διαβάστε σχετικά: Ο Αντόνιο Μπαντέρας για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη που θα μετατραπεί σε… Μαϊάμι

Για το θέμα της ταινίας επισήμανε ότι πρόκειται για μια ταινία δράσης, μια ταινία γκάνγκστερ, που περιστρέφεται γύρω από τη δράση ενός ανθρώπου που υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα εγκληματίας, εμπλέκεται σε εγκληματικές δράσεις και πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι.

Και καθώς το σενάριο της ταινίας προβλέπει ότι αυτή διαδραματίζεται στη Φλόριντα ο ίδιος επισήμανε ότι η δουλειά των παραγωγών είναι να κάνουν κάποια μέρη να μοιάζουν με άλλα μέρη. «Αυτή είναι η δουλειά μας και είμαστε ευτυχείς που την κάνουμε στη Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε.

«Θα γίνει μια ταινία η οποία δεν θα δείχνει τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα αλλά τις συνθήκες και τις υποδομές για να γίνει Μαϊάμι» σχολίασε, άλλωστε, ο διευθυντής οργάνωσης της παραγωγής Δημήτρης Καμπάς. «Αυτό γίνεται για πρώτη φορά» είπε και υπογράμμισε ότι με τον τρόπο αυτό «δίνεται μια ευκαιρία και για επόμενες παραγωγές να αξιοποιήσουν όλα τα τεχνολογικά μέσα και τις υποδομές της χώρας και της πόλης για να είναι η Θεσσαλονίκη όντως ένα στούντιο για τις επόμενες ταινίες». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή