E-shop από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

E-shop από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Διαθέτει ενθυμήματα και χρηστικά είδη με το έμβλημα του ιδρύματος

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) με αναμνηστικά του λειτουργεί το ΕΜΠ. Το e-shop του ΕΜΠ διαθέτει ενθυμήματα και χρηστικά είδη με το έμβλημα του ΕΜΠ.

Η διεύθυνση πρόσβασης είναι https://e-shop.ntua.gr/.

E-shop από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο-1

Σύμφωνα με το ίδρυμα, βασικοί στόχοι του e-shop του ΕΜΠ είναι η διασύνδεση του ιδρύματος με τους φοιτητές και τους αποφοίτους του, η προβολή του μέσω του υπέροχου αισθητικά, ιστορικού, εμβλήματός του – του Προμηθέα Πυρφόρου – και η ενδυνάμωση της επαφής του με την κοινωνία. Μέσα στις μόνο 24 ώρες λειτουργίας του, το e-shop εμφανίζει υψηλή επισκεψιμότητα από όλα τα μέρη της υφηλίου, ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός των παραγγελιών του γίνονται.

Ταυτόχρονα, στην κεντρική βιβλιοθήκη της Πολυτεχνειούπολης, έχει δημιουργηθεί χώρος έκθεσης.

Η ανάπτυξη και υλοποίηση της δράσης έγινε με τη στήριξη του ΕΛΚΕ ΕΜΠ.

Ο πρύτανης του ιδρύματος κ. Ανδρέας Μπουντουβής δήλωσε: «Το e-shop έλειπε από το ΕΜΠ. Είναι για την προβολή του αλλά επίσης υπηρετεί τη σύνδεση και την επανασύνδεση φοιτητών και αποφοίτων καθώς και των μελών της ευρύτερης κοινότητας του ΕΜΠ με το Ίδρυμα. Θα αποφέρει πόρους που ανεξάρτητα του μεγέθους τους έχουν ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία επειδή προέρχονται από την έκφραση εγγύτητας με το ΕΜΠ. Η ίδρυση του e-shop εντάσσεται στην προοπτική της ενεργοποίησης του δικτύου των αποφοίτων του ΕΜΠ – ένας φιλόδοξος στόχος με σημαντικά και πολλαπλά οφέλη για το Ίδρυμα». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή