Άνδρες της ΔΙΑΣ άνοιξαν δρόμο για ετοιμόγεννη γυναίκα (βίντεο)

Άνδρες της ΔΙΑΣ άνοιξαν δρόμο για ετοιμόγεννη γυναίκα (βίντεο)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ βοήθησαν μία ετοιμόγεννη να φτάσει εγκαίρως στο μαιευτήριο.

«Τα παιδιά μας βοήθησαν πάρα πολύ. Εκτός ότι μας πήγαν στο νοσοκομείο, δεν έφυγαν από το σημείο μέχρι να τους πω ότι η γυναίκα μου και το παιδάκι μου είναι καλά», δήλωσε ο σύζυγος της γυναίκας για τους αστυνομικούς που τους βοήθησαν ανοίγοντας τον δρόμο.

Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, βρισκόταν στην εργασία του όταν η συζύγός του τον ενημέρωσε πως είχαν ξεκινήσει οι οδύνες του τοκετού. Στην επιστροφή του στο σπίτι με ταξί από την Χασιάς, διαπίστωσε ότι η κίνηση στο δρόμο ήταν μεγάλη και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία για να συνδράμει στη μετακίνησή τους προς το Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Ομάδα της ΔΙΑΣ έφτασε στην οικία τους και εν συνεχεία τους άνοιξε τον δρόμο για το νοσοκομείο, όπου γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από τη στιγμή που οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ άνοιγαν τον δρόμο για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο η ετοιμόγεννη γυναίκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή