Φολέγανδρος – Μητέρα 26χρονης: Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό

Φολέγανδρος – Μητέρα 26χρονης: Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό

«Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες» δήλωσε η μητέρα της 26χρονης που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 26χρονης, η οποία έπεσε θύμα δολοφονίας στη Φολέγανδρο. Τη δολοφονία της 26χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε θαλάσσιο χώρο, ομολόγησε σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος σύντροφός της.

«Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες» δήλωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. «Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μην το ζήσει αυτό» πρόσθεσε.

Μιλώντας για την κόρη της, ανέφερε ότι ήταν «ένα αξιόλογο πλάσμα, ένας επιστήμονας, δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της» και τόνισε πως θα ήθελε να της πει μια τελευταία φορά ότι την αγαπά.

Για τον καθ’ ομολογίαν δράστη, είπε ότι δεν τον είχε γνωρίσει, με την κόρη της να λέει ότι ήταν καλό παιδί. «Έβλεπα κάποιες χειριστικές ενδεχομένως συμπεριφορές, πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τις είχε δει», σημείωσε.

«Θα ήθελα να διαχειριστώ με αξιοπρέπεια το θέμα. Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα λίγο ηρεμία, κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης, η οικογένεια μας είναι σε τραγική κατάσταση».

Ο πατέρας της 26χρονης ανέφερε ότι «είναι φονιάς. Το κορίτσι μας πήγε πρώτη φορά διακοπές επειδή διάβαζε και πήγε και την σκότωσε».

Τελευταίες ειδήσεις

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή