Freedom Pass: 120.000 αιτήσεις σε μια ημέρα – Το μήνυμα Μητσοτάκη

Freedom Pass: 120.000 αιτήσεις σε μια ημέρα – Το μήνυμα Μητσοτάκη

«Γίνε κι εσύ μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την προστασία της δημόσιας υγείας. Κλείσε το ραντεβού σου», υπογράμμισε στο Twitter ο πρωθυπουργός, παραθέτοντας και το σποτ για τον εμβολιασμό και την «κάρτα ελευθερίας».

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήδη 120.000 νέοι 18-25 ετών που έχουν εμβολιαστεί, έχουν συμπληρώσει την αίτησή τους στην πλατφόρμα για το Freedom Pass, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter o πρωθυπουργός. 

«Γίνε κι εσύ μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την προστασία της δημόσιας υγείας. Κλείσε το ραντεβού σου», υπογράμμισε στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραθέτοντας και το σποτ για τον εμβολιασμό και την «κάρτα ελευθερίας».

Διαβάστε ακόμη: Freedom pass: Πώς θα εκδίδεται, πού θα χρησιμοποιείται

Για « πάρα πολύ ικανοποιητικό αριθμό» έκανε λόγο νωρίτερα και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς

Όπως είπε, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα προβλήματα της εφαρμογής του Freedom Pass, σχετικά με τα e-mail που δεν στέλνονταν στους δικαιούχους, έχουν ήδη επιλυθεί και επεσήμανε πως πάνω από 500.000 νέοι 18-25 ετών προγραμμάτισαν το ραντεβού τους για να εμβολιαστούν. «Πλησιάζουμε το 30% σε αυτή την κατηγορία», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή