Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ζβερεφ νίκησε τον Τζοκοβιτς και διεκδικεί το χρυσό 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ζβερεφ νίκησε τον Τζοκοβιτς και διεκδικεί το χρυσό 

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με μια εντυπωσιακή ανατροπή, επιβλήθηκε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-1) και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 24χρονος Γερμανός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ. Ο Νόλε δεν κατάφερνα να βρει «απαντήσεις» στις μπαλιές του μαχητικού Ζβέρεφ. Στο δεύτερο έμεινε πίσω αλλά, στη συνέχεια, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και με 6-1 διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σε 2-1. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Καρέν Χατσάνοφ. Ο Τζόκοβιτς, θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα για το χάλκινο μετάλλιο ενώ αγωνίζεται και στο διπλό μεικτό.  

Ο Γερμανός μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ζήτησε με δάκρυα στα μάτια συγνώμη από τον Νόλε γιατί του κατέστρεψε το όνειρο. Οι δύο τενίστες, εκτός γηπέδων, είναι καλοί φίλοι. Είναι η τρίτη ήττα του Τζόκοβιτς σε ημιτελικούς Ολυμπιακών Αγώνων.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή