Ν. Χαρδαλιάς: Το ξημέρωμα μας βρήκε με ένα ενεργό μέτωπο

Ν. Χαρδαλιάς: Το ξημέρωμα μας βρήκε με ένα ενεργό μέτωπο

Για μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα στη διάρκεια της οποίας ωστόσο περιορίστηκαν τα ενεργά μέτωπα έκανε λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς από το Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος», στη Βαρυμπόμπη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα στη διάρκεια της οποίας ωστόσο περιορίστηκαν τα ενεργά μέτωπα έκανε λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς από το Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος», στη Βαρυμπόμπη.

«Ήταν άλλη μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα, η δουλειά που έγινε από τα πεζοπόρα και στα τέσσερα μέτωπα έφερε καρπούς, από τα τέσσερα μέτωπα το ξημέρωμα μας βρήκε με ένα ενεργό, τα υπόλοιπα σε ύφεση, υπάρχει ακόμα πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε μέσα στο πεδίο, μέσα σε ρεματιές και νομίζω ότι και οι άνδρες και οι γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «κατά τη διάρκεια της νύχτας προχωρήσαμε σε επιπλέον απομακρύνσεις και εκκενώσεις, το θερμικό φορτίο ήταν μεγάλο, μας βοήθησε το γεγονός ότι οι άνεμοι είχαν πέσει, υπήρχε μια σχετική άπνοια, είχε ανέβει σχετικά η υγρασία και με τη δουλειά που έγινε από τα πεζοπόρα καταφέραμε και μειώσαμε τα μέτωπα. Για αυτό τα εναέρια έχουν μια συγκεκριμένη αποστολή να κλείσουν λιγάκι τα μέτωπα αυτά, ώστε να πάμε τουλάχιστον σε μια οριοθέτηση της κατάστασης». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή