ΕΣΗΕΑ: Ανακοίνωση για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις πυρκαγιές

ΕΣΗΕΑ: Ανακοίνωση για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις πυρκαγιές

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους ρεπόρτερ αλλά και δημοσιογράφους στις αίθουσες σύνταξης, τεχνικούς και φωτορεπόρτερ, που τελευταίες ημέρες κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, δίνουν με μεγάλη επιτυχία τη μάχη της ενημέρωσης, εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συγχαίρει όλους τους συναδέλφους, ρεπόρτερ αλλά και δημοσιογράφους στις αίθουσες σύνταξης, τεχνικούς και φωτορεπόρτερ, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, δίνουν με μεγάλη επιτυχία τη μάχη της Ενημέρωσης. 

Οι συνάδελφοι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, των εφημερίδων και των ιστοσελίδων από την πρώτη στιγμή της πύρινης λαίλαπας, που έχει καλύψει την χώρα, έχουν βρεθεί δίπλα σε κάθε μέτωπο φωτιάς με αυτοθυσία, εργαζόμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετράωρου, χωρίς να σκεφτούν κόπο και κινδύνους και αξίζουν τον σεβασμό μας όλων μας.

Το Δ.Σ. ενώνει επίσης τη φωνή του με όλους τους Έλληνες κι ευχαριστεί τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος που διέσωσαν και προστάτευσαν χιλιάδες Έλληνες, ανάμεσά τους και δικούς μας συναδέλφους.

Τέλος, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους επικεφαλής των ΜΜΕ να παράσχουν κάθε δυνατό μέσο προστασίας για τους ρεπόρτερ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και χαιρετίζει την απόφαση του ΕΔΟΕΑΠ να διανείμει ειδικές μάσκες προστασίας για τους συναδέλφους». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή