Εθνική Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από Κηφισιά μέχρι Θήβα

Εθνική Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από Κηφισιά μέχρι Θήβα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε απόφαση της τροχαίας λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονται σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου, διακόπηκε η κυκλοφορία από Κηφισιά μέχρι και Θήβα.

Συγκεκριμένα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Ρεύμα κυκλοφορία με κατεύθυνσης προς Λαμία: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη μέχρι τον Α/Κ Οινοφύτων. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Καλυφτάκη.
  • Ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Α/Κ Θήβας μέχρι τον Α/Κ Καλυφτάκη. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Θήβας.

Παράλληλα, με εντολή τροχαίας και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εκκένωσης των οικισμών που πλήττονται από τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ράμπες εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Βαρυμπόμπης και του Ανισόπεδου Κόμβου Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), θα παραμείνουν ανοιχτές μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή