Ρέθυμνο: Άνδρας πυροβόλησε γυναίκα και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ρέθυμνο: Άνδρας πυροβόλησε γυναίκα και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δολοφονία γυναίκας σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της παραλίας του Πανόρμου στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Σύμφωνα με μαρτυρία στο τοπικό ΜΜΕ Flashnews.gr, αρχικά ακούστηκε πυροβολισμός. Περίκοικοι έσπευσαν και είδαν μια 46χρονη γυναίκα να κείτεται αιμόφυρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως κλήθηκε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο φερόμενος ως δράστης, που φαίνεται στο παρελθόν να έχει απασχολήσει τις αρχές, αυτοπυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου σύμφωνα με το τοπικό neakriti υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια πηγή, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπομε κυνηγετική καραμπίνα – με την ίδια με την οποία πυροβόλησε και την 46χρονη γυναίκα.

Από το περιστατικό φέρεται να είναι τραυματισμένο και τρίτο άτομο, πιθανόν αλλοδαπός, ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα κίνητρα του φερόμενου δράστη ερευνώνται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή