Cosmote: Τι λέει η εταιρεία για τα προβλήματα στο δίκτυό της

Cosmote: Τι λέει η εταιρεία για τα προβλήματα στο δίκτυό της

Την κατανόηση των συνδρομητών του ζητεί ο πάροχος της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξακολουθούν την Τετάρτη οι συνδρομητές της κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υπηρεσία τους, με τον πάροχο να δηλώνει ότι προσπαθεί να επιλύσει τα τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν την Τρίτη και να απολογείται για την ταλαιπωρία των πελατών της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας την Τετάρτη, παρουσιάστηκε την Τρίτη «αργά το απόγευμα αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος».

Η εταιρεία προσέθεσε ότι «μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος».

Η COSMOTE τόνισε επίσης στην ανακοίνωσή της απευθυνόμενη στους συνδρομητές της: «Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή