Ν. Καπραβέλος: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου ασθενούς

Ν. Καπραβέλος: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου ασθενούς

Ένας 70χρονος είναι ο πρώτος ασθενής που υποκύπτει στις επιπλοκές του κορωνοϊού, καίτοι πλήρως εμβολιασμένος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας 70χρονος είναι ο πρώτος ασθενής που υποκύπτει στις επιπλοκές του κορωνοϊού καίτοι πλήρως εμβολιασμένος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος.

Ο 70χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», ο κ. Καπραβέλος ανέφερε ότι πρόκειται για έναν οδοντίατρο, διπλά εμβολιασμένο, ο οποίος έπαιρνε όλα τα μέτρα, είχε «συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα» ενώ και όλα τα μέλη της οικογένειάς του ήταν επίσης εμβολιασμένα.

Ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι το γεγονός συνιστά μία εξαίρεση στο σύνολο των περίπου 13.000 νεκρών που έχει αφήσει πίσω του ο κορωνοϊός και σε καμία περίπτωση δεν κλονίζει την εμπιστοσύνη στα εμβόλια. «Είμαστε κατηγορηματικοί σε αυτό. Πρόκειται για μία εξαίρεση. Το βλέπουμε όμως σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η μετάλλαξη Δέλτα προσβάλλει και τους εμβολιασμένους. Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει και αυτοί να προσέχουν». Είναι μία μοναδική μέχρι στιγμής εξαίρεση», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή