ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναστολή εργασίας δέκα ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο Γηροκομείο Βόλου

Σε αναστολή εργασίας τέθηκαν δέκα εργαζόμενοι, οι μισοί νοσηλευτές και οι μισοί γενικών καθηκόντων, στο Γηροκομείο Βόλου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Παύλο Πάνο

Σε αναστολή εργασίας δέκα ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο Γηροκομείο Βόλου

Σε αναστολή εργασίας τέθηκαν δέκα εργαζόμενοι, οι μισοί νοσηλευτές και οι μισοί γενικών καθηκόντων, στο Γηροκομείο Βόλου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Παύλο Πάνο.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος μιλώντας στο magnesianews.gr, δύο-τρεις εργαζόμενοι έχουν επικαλεστεί προβλήματα υγείας και αναμένουν την κρίση της ειδικής επιτροπής που θα εξετάσει τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι από σήμερα έχει τεθεί σε ισχύ το μέτρο της αναστολής εργασίας εργαζομένων σε μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων. 

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ιδρύματος είχε κινηθεί πολύ νωρίς για την πλήρωση των θέσεων εργαζομένων που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και είχε προκηρύξει την πλήρωση των θέσεων νοσηλευτών, γενικών καθηκόντων και μαγείρων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με έδρα τον Βόλο.

Σύμφωνα με τον κ. Πάνο ήδη το ενδιαφέρον για εργασία είναι πολύ μεγάλο, με πολλούς να έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και βιογραφικά.

Τέλος, σημείωσε πως τρεις ηλικιωμένοι που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου.