Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης σε νυχτερινό κατάστημα στο Περιστέρι

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης σε νυχτερινό κατάστημα στο Περιστέρι

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 5 Αυγούστου σε νυχτερινό κατάστημα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων, η οποία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 5 Αυγούστου σε νυχτερινό κατάστημα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου 2021 ο δράστης, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο δύο άτομα, ενώ επιπλέον τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του καταστήματος, από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε.

Ακολούθησε ενδελεχής αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από την αξιολόγηση των οποίων ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ο δράστης.

Στη συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και σε νυχτερινό κατάστημα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα και ως εκ τούτου ο δράστης συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή