Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε διανομέα στο Γαλάτσι

Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε διανομέα στο Γαλάτσι

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 42χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου 2021, διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου, στο Γαλάτσι, προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ. Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα.

Στη συνέχεια, ο 42χρονος, μαζί με άλλο δράστη, πήγαν στο κατάστημα, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα και στη συνέχεια του αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας το κινητό τηλέφωνο, ενώ ο κατηγορούμενος πυροβόλησε προς το μέρος του, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ο συλληφθείς, ο οποίος κατά το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι Αλβανός υπήκοος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Τελευταίες ειδήσεις

⇒ Διαβάστε ακόμη: Οι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους – Τι θα ισχύει για εργασία, εκπαίδευση, εστίαση και τεστ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή