ΔΕΘ: Women Act και Πρεσβεία των ΗΠΑ παρουσίασαν το «Women CANdidates» για τις Ελληνίδες υποψήφιες

ΔΕΘ: Women Act και Πρεσβεία των ΗΠΑ παρουσίασαν το «Women CANdidates» για τις Ελληνίδες υποψήφιες

Το πρόγραμμα θα τεθεί σε λειτουργία από τον Νοέμβριο 2021

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οργάνωση Women Act με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα εγκαινίασαν, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕθ, το πρόγραμμα «Women CANdidates», το οποίο στοχεύει στην υποστήριξη των γυναικών που θα κατέλθουν στις επόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το εν λόγω πρόγραμμα, που θα τεθεί σε λειτουργία από τον Νοέμβριο 2021, θα «τρέχει» μέσω μιας καινοτόμας πλατφόρμας και θα απευθύνεται σε γυναίκες από όλους τους πολιτικούς και επαγγελματικούς χώρους που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιες.

Μέσω των διαδραστικών εργαλείων, δικτύων και δεξιοτήτων του προγράμματος οι συμμετέχουσες θα μπορούν να δημιουργήσουν το επικοινωνιακό τους προφίλ, να αποκτήσουν πρωτοποριακά εργαλεία, αλλά και να παρουσιάσουν ολοκληρωμένες προεκλογικές εκστρατείες. 

ΔΕΘ: Women Act και Πρεσβεία των ΗΠΑ παρουσίασαν το «Women CANdidates» για τις Ελληνίδες υποψήφιες-1

«Υποστηρίζουμε υπερήφανα τη WomenAct και την πλατφόρμα Women CANdidates, την πρώτη διαδικτυακή κοινότητα για τις Ελληνίδες που ενδιαφέρονται για την πολιτική. Δεσμευόμαστε να ενδυναμώσουμε τις ηγέτιδες και να υψώσουμε τις γυναικείες φωνές σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, καθώς εργαζόμαστε για μεγαλύτερη ισότητα», αναφέρει η αμερικανική Πρεσβεία, σε ανάρτηση στο Twitter.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μίλησαν για το πρόγραμμα o Αμερικανός πρέσβης Τζέφρεϊ Πάιατ, η πρόεδρος και συνιδρύτρια της Women Act Μαίη Ζαννή, ενώ ο λόγος δόθηκε και στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως. 

Παρούσες ήταν οι Πρέσβεις των ΗΠΑ στην Βουλγαρία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία. Παραβρέθηκαν επίσης ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, η Γενική Γραμματέας Συγχρόνου Πολιτισμού και συνιδρύτρια της Women Act Ελένη Δουνδουλάκη, η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης  Βίκυ Λοιζου και η επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου. 

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή