Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

«Για ακόμη μία φορά, αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κατηγορούμενη σήμερα δεν προσήλθε. Για ακόμη μία φορά, αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Λίγο νωρίτερα, η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης

Νωρίτερα, στην εκφώνηση του ονόματος της κατηγορουμένης, ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε στο δικαστήριο ότι είναι απούσα.

Τότε, ο πρόεδρος του δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

⇒ Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Απούσα η κατηγορουμένη – Τι ανέφερε σε γραπτή δήλωσή της

Μετατροπή της κατηγορίας ζήτησε ο δικηγόρος της κατηγορουμένης

«Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κ. Παλιοσπύρου τη συμπάθεια μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο» ανέφερε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο ίδιος σημείωσε πως η 36χρονη ομολογεί την πράξη της αλλά ζητά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: Αρχίζει η δίκη – Στο δικαστήριο η 35χρονη Ιωάννα

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή