Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Είστε πρότυπο για τους νέους»

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Είστε πρότυπο για τους νέους»

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου βρέθηκαν χθες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η μητέρα του Βερόνικα Νκεμ και ο αδελφός του Εμέκα-Αλεξ, προσκεκλημένοι της Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι δύο τελευταίοι πολιτογραφήθηκαν Ελληνες την Πέμπτη, σε ειδική τελετή που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κυρία Σακελλαροπούλου συνεχάρη την κυρία Αντετοκούνμπο και τον Εμέκα-Αλεξ για την πολιτογράφησή τους και στη συνέχεια απευθύνθηκε ιδιαιτέρως στη μητέρα του «Greek Freak», λέγοντας ότι δικαίως καμαρώνει για τα παιδιά της και για όσα έχει καταφέρει η ίδια.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι ο Γιάννης, καθώς και τα αδέλφια του, αποτελούν πρότυπο για όλα τα νέα παιδιά και αυτό είναι ένα σημαντικό βάρος. «Το κερδίζετε, όχι μόνο σαν αθλητής αλλά και με όλα όσα δηλώνετε με την παρουσία σας και με το ήθος σας», είπε στον διάσημο αθλητή η Πρόεδρος και πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι που παίρνει κανείς από το σπίτι του και φυσικά το καλλιεργεί μεγαλώνοντας. Η αγάπη για την πατρίδα, την οικογένεια, η προσφορά σε αυτούς που έχουν ανάγκη, είναι πολύ σημαντικά πράγματα και σας τιμούν ιδιαίτερα και εύχομαι έτσι να συνεχίσετε όπου κι αν βρίσκεστε».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε με τη σειρά του ότι οι ίδιοι πάντα ένιωθαν Ελληνες, φοίτησαν σε ελληνικό σχολείο, μιλούν ελληνικά, γνωρίζουν την ελληνική κουλτούρα και θεωρούν την Ελλάδα σπίτι τους και πατρίδα. Τέλος, ο κορυφαίος παίκτης του NBA τόνισε ότι η εκλογή της πρώτης γυναίκας Προέδρου αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός και σηματοδοτεί μια νέα πορεία για τη χώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή