Λιολιώ Κολυπέρα: Πέθανε από κορωνοϊό η πρόεδρος του «Άλματος Ζωής»

Λιολιώ Κολυπέρα: Πέθανε από κορωνοϊό η πρόεδρος του «Άλματος Ζωής»

Από κορωνοϊό στα 68 της χρόνια έφυγε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας «Άλμα Ζωής», Λιολιώ Κολυπέρα.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας «Άλμα Ζωής», Λιολιώ Κολυπέρα.

Είχε τρεις μορφές καρκίνου και άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με το το τοπικό ΜΜΕ thebest.gr, πρωτοστάτησε το 2001 για την ίδρυση του Άλματος Ζωής στην Αχαΐα και κατόρθωσε με το δυναμισμό και τη μαχητικότητά της να αγκαλιάσει τις γυναίκες που νοσούν και να τους δώσει δύναμη για να παλέψουν και να το νικήσουν.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη, στις 16:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

«Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλά για τον κορωνοϊό και ελάχιστοι άνθρωποι θα βρίσκονται εντός του ναού. Όλοι οι άλλοι θα βρισκόμαστε απ΄έξω για να την αποχαιρετήσουμε. Παράκληση της οικογένειας είναι να μην είναι μία μαύρη κηδεία αλλά μία pink κηδεία. Όσοι φίλοι και φίλες έχουν ροζ μπλούζες από παλιά pink the city, να τις φορέσουν για να χαιρετήσουμε τη Λιολιώ με αυτό το ροζ ποτάμι με το οποίο πλημμυρίζουμε κάθε χρόνο την πόλη. Αντι στεφάνων η οικογένεια θα ήθελε να γίνουν δωρεες για το σκοπό στον οποίο η Λιολιώ αφιέρωσε τη ζωή της» ανέφερε στο thebest,gr η γραμματέας του συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, Πάκυ Καραλή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή