Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών ομάδας στα Κάτω Πατήσια – Πέντε προσαγωγές

Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών ομάδας στα Κάτω Πατήσια – Πέντε προσαγωγές

Αγνωστοι επιτέθηκαν, αργά χθες το βράδυ, σε σύνδεσμο οπαδών ομάδας, στα Κάτω Πατήσια

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγνωστοι επιτέθηκαν, αργά χθες το βράδυ, σε σύνδεσμο οπαδών ομάδας, στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ακολούθησαν συμπλοκές με τα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σύνδεσμο.

Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε πέντε προσαγωγές. 

Χούλιγκαν πίσω από την επίθεση σε βάρος 32χρονου στη Λ. Αλεξάνδρας 

Στο μεταξύ εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η υπόθεση ένοπλης επίθεσης σε βάρος 32χρονου, η οποία είχε σημειωθεί το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου, επί της Λ. Αλεξάνδρας 117, στην Αθήνα.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν την Τρίτη ύστερα από ταυτόχρονες οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές τις Αττικής (Γλυφάδα, Μαρούσι, Ζωγράφου) τρεις Έλληνες υπήκοοι και ένας αλλοδαπός. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπρόσθετα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη ατόμων, οι οποίοι περιλαμβάνονται στην σχετική δικογραφία ως συνεργοί των συλληφθέντων, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις συλληφθέντες για την επίθεση στον 32χρονο οπαδό του ΠΑΟ είναι επίσης οπαδοί του Παναθηναϊκού με βαρύ ποινικό παρελθόν για επεισόδια στα γήπεδα, ληστείες κ.α., ενώ ο βασικός κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί το 2015 για συμμετοχή σε κύκλωμα μπράβων.

Διαβάστε περισσότερα

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή