Μόσιαλος σε αντιεμβολιαστές: Μην αγοράσετε το iPhone13, φτιάχτηκε σε μόλις έναν χρόνο

Μόσιαλος σε αντιεμβολιαστές: Μην αγοράσετε το iPhone13, φτιάχτηκε σε μόλις έναν χρόνο

Το iPhone 13 χρησιμοποίησε ο Ηλίας Μόσιαλος για να απαντήσει σε όσους αμφισβητούν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊου, υποστηρίζοντας ότι αναπτύχθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παράδειγμα της αγοράς του νέου iPhone 13 χρησιμοποίησε ο Ηλίας Μόσιαλος για να απαντήσει σε όσους αμφισβητούν τα εμβόλια κατά του κορωνοΐου, υποστηρίζοντας ότι αναπτύχθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) αναφέρει: «Μην αγοράζετε το iPhone 13. Το ανέπτυξαν σε μόλις έναν χρόνο. Το πρώτο iPhone χρειάστηκε δισεκατομμύρια χρόνια για να φτιαχτεί, πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα iPhone που αναπτύχθηκε τόσο γρήγορα;».

Σε παλαιότερη ανάρτησή του, ο κ. Μόσιαλος έχει τονίσει πως «οι αντιεμβολιαστές ΔΕΝ είναι θύματα», καθώς «έχουν την τύχη να ζουν σε μια χώρα που τους παρέχει το εμβόλιο, και επίσης έχουν την επιλογή να κάνουν το εμβόλιο για να προστατευθούν» και υποστήριξε πως: «Θύμα δεν είναι ο αντιεμβολιαστής που υπονομεύει την συλλογική προσπάθεια της χώρας μας, ή της κάθε χώρας, ώστε να βγούμε από την πανδημία. Θύματα είναι όσοι στάθηκαν άτυχοι και πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και δυστυχώς δεν τους καλύπτουν τα εμβόλια. Επομένως, με δεδομένο πως έχουμε διαθέσιμες συγκεκριμένες ποσότητες μονοκλωνικών, αυτές πρέπει να χορηγηθούν κατά προτεραιότητα σε αυτούς που πραγματικά τις έχουν ανάγκη. Στους καρκινοπαθείς, στους μεταμοσχευμένους, στους συμπατριώτες μας που είναι πραγματικά ευάλωτοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή