Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών στα Κάτω Πατήσια (βίντεο)

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών στα Κάτω Πατήσια (βίντεο)

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τριών ατόμων που συμμετείχαν σε επίθεση εις βάρος συνδέσμου φιλάθλων στα Πατήσια, χθες το βράδυ, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, αξιοποιώντας πληροφορίες κι οπτικοακουστικό υλικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μία ομάδα 30-40 ατόμων που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες (σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί της ΑΕΚ), μετέβησαν στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που στεγάζονται σε πολυκατοικία στην περιοχή των Πατησίων και με χρήση αλυσίδων, σιδερογροθιών, μαχαιριών, κλομπ και φωτοβολίδων επιτέθηκαν σε ομάδα ατόμων που βρίσκονταν εξωτερικά του συνδέσμου.

Από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές στην πόρτα εισόδου και στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, καθώς και σε σταθμευμένο
αυτοκίνητο, ενώ οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν στις μοτοσυκλέτες τους και διέφυγαν.

Όπως ανακοινώθηκε, στο σημείο της επίθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εννέα ξύλινα καδρόνια, ενεργοποιημένη φωτοβολίδα και χειρουργική μάσκα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο και μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οκτώ άτομα.

Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή στην επίθεση στα γραφεία του συνδέσμου, τριών εκ των προσαχθέντων, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 21, 25 και 31 ετών, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των άλλων δραστών συνεχίζεται.

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών στα Κάτω Πατήσια (βίντεο)-1

Αστυνομικές πηγές ντονίζουν πως πριν από τον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οπαδοί του Παναθηναϊκού εντόπισαν οπαδό των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην προ ημερών επίθεση σε οπαδό του ΠΑΟ στην Ευελπίδων και του επιτέθηκαν. Μετά τον αγώνα οι χούλιγκαν της ΑΕΚ πήγαν στο σύνδεσμο του ΠΑΟ στα Πατήσια και προκάλεσαν τα επεισόδια.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή