ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντετοκούνμπο: Έκανα το εμβόλιο για εμένα και την οικογένειά μου (video)

Αντετοκούνμπο: Έκανα το εμβόλιο για εμένα και την οικογένειά μου (video)

Στον εμβολιασμό για την προστασία από τον κορωνοϊό αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο πλαίσιο συνέντευξης του ενόψει της προετοιμασίας για νέα σεζόν.

Μιλώντας ως MVP των τελικών, κληθείς να δώσει τις απόψεις του για τους κανονισμούς του NBA για τον εμβολιασμό, είπε ότι ο ίδιος έκανε το εμβόλιο εκτιμώντας ότι ήταν το καλύτερο γι’ αυτόν και την οικογένεια του.

«Ήθελα να προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου, οπότε ναι. Έχω εμβολιαστεί. Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή. Να είμαι ασφαλής μαζί με την οικογένεια μου. Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε κάνει νιώθεις άνετα με την οικογένειά σου», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Τα έβαλα όλα κάτω, το αποφάσισα, ξέρετε έχω παιδιά. Ποιος ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, δεν είμαι γιατρός. Δεν ξέρω αν το εμβόλιο έχει μελλοντικές παρενέργειες, τώρα ξέρω ότι σε αυτή την φάση θα κρατήσει ασφαλή την οικογένεια μου».

«Κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις ώστε η οικογένεια σου και εσύ να είστε εντάξει», υπογράμμισε.

Στη συνέντευξη ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι πήρε μαζί του το τρόπαιο, κάνοντας πλάκα για το ότι αναγκάστηκε να  το επιστρέψει στην ομάδα, αφού πρώτα το πήγε σε ένα φαστ φουντ, αλλά επίσης μαζί του στην Αθήνα, στον Παρθενώνα και στα Σεπόλια.

Κατά τα λοιπά, σημείωσε ότι θα επιδιώξει νέα τρόπαια με την ομάδα του, ενώ σε σχετική ερώτηση εξηγεί πόσο πολύ  απολαμβάνει να αλλάζει πάνες στα παιδιά του.