Επίθεση με βιτριόλι: Πρώτη φορά στο δικαστήριο είδε την Ιωάννα ο 40χρονος

Επίθεση με βιτριόλι: Πρώτη φορά στο δικαστήριο είδε την Ιωάννα ο 40χρονος

Πρώτη φορά στο δικαστήριο είδε την Ιωάννα ο 40χρονος που είχε σχέση με την κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι.Τι κατέθεσε για τις ανύπαρκτες επαφές του με το θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης. Επιβεβαίωσε την Ιωάννα ότι δεν είχαν βρεθεί ποτέ.

2' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτη φορά στο δικαστήριο είδε την Ιωάννα Παλιοσπύρου ο 40χρονος Νώντας Οικονόμου, για τον οποίο η κατηγορούμενη είχε υπαινιχθεί ότι υπήρξε η αιτία που αποφάσισε να προχωρήσει στην αποτρόπαιη πράξη της, την επίθεση με το βιτριόλι.

Ο μάρτυρας, όπως κατέθεσε, διατηρούσε με την κατηγορούμενη Έφη Κακαράτζουλα μία χαλαρή σχέση χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς υποχρεώσεις. Κατηγορηματικά ανέφερε ότι «την Ιωάννα Παλιοσπύρου την είδα στο δικαστήριο για πρώτη φορά», γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια.

Σε ό,τι αφορά κάποιο αίτημα φιλίας που της είχε κάνει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αυτό έγινε, όπως είπε, διότι του προτάθηκε από το δίκτυο η συγκεκριμένη επαφή αλλά χωρίς να ακολουθήσει κάτι το ιδιαίτερο. Η κατάθεση του Νώντα Οικονόμου επιβεβαίωσε την εμμονική διάθεση της κατηγορούμενης που έφθασε στο έγκλημα ουσιαστικά για «ένα τίποτα».

Αναλυτικά η κατάθεση του

«Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτικά περιστασιακή. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά» ανέφερε ο 40χρονος, επιμένοντας ότι γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα.

«Την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από 4 χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα.

«Υπήρξε ένα αίτημα φιλίας από εμένα, μου είπε ότι διεγράφη η διαδικασία και τη ρώτησα γιατί, μου είπε για μια συνεπωνυμια. Μου είπε ότι κάποια ενδιαφέρεται για μένα. Στη συνομιλία που είχα με την παθούσα αναφέρθηκε το όνομα της κατηγορούμενης στο πλαίσιο του αν είναι κοινή μας γνωστή. Για την ανταλλαγή μηνυμάτων με την Παλιοσπύρου δεν δέχθηκα όχληση από την κατηγορούμενη» ανέφερε ο μάρτυρας.

Αναφερόμενος στην επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο μάρτυρας ξεκαθάρισε ότι το άκουσε πηγαίνοντας στη δουλειά του.

«Για την επίθεση σε βάρος της παθούσας άκουσα πηγαίνοντας στη δουλειά και μάλιστα το σχολιάσαμε με ένα συνάδελφο. Ήταν σοκαριστικό και πρωτόγνωρο και μας θύμισε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας που περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πήγε ποτέ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι κάποιος από τον περίγυρο μου».

Εισαγγελέας: Το 2018 βρίσκεστε σε ελεύθερη ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη; Την Παλιοσπύρου τη γνωρίζετε;

Μάρτυρας: Όχι, όχι. 

Εισαγγελέας: Περιγράψτε πως έγινε το αίτημα φιλίας στην Ιωάννα;

Μάρτυρας: Γράφει ονοματεπώνυμο και αριθμό κοινών φίλων. 

Εισαγγελέας: Γιατί κάνατε στο συγκεκριμένο πρόσωπο αίτημα; Ποιος ήταν ο λόγος;

Μάρτυρας: Δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος.  

Εισαγγελέας: Μετά την αποδοχή μεσολάβησαν μεταξύ σας συνομιλίες;

Μάρτυρας: Ναι απλές συνομιλίες σχετικά με κάποιον συνεπωνυμό μου

Εισαγγελέας: Το επόμενο διάστημα ήσασταν φίλοι ή σας είχε διαγράψει;

Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω. Δε βγαίνει κάποια ειδοποίηση. Πρέπει να μπω εγώ στη σελίδα της για να δω αν με έχει διαγράψει κάποιος. Σχετικά με τη διαγραφή μου από τους φίλους της μου είπε ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για μένα. Της εξήγησα ότι δεν είμαι σε σχέση, μετά εκείνη μου είπε για κάποιον συνεπώνυμο μου και θεώρησα ότι κάπου εκεί έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή