Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Τραυματίες ο οδηγός κλεμμένου Ι.Χ. και ένας αστυνομικός

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Τραυματίες ο οδηγός κλεμμένου Ι.Χ. και ένας αστυνομικός

Ο αλλοδαπός οδηγός του κλεμμένου οχήματος εμβόλισε μηχανές της ΔΙΑΣ στην οδό Μάρνη - Δεν σταμάτησε για έλεγχο και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μάρνη, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί. 

To περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης 35χρονου αλλοδαπού, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο που εκλάπη σήμερα (η κλοπή του είχε δηλωθεί από γυναίκα στο ΑΤ Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης). 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε στην οδό Μάρνη, στην πλατεία Βάθη, και όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τού έκαναν νόημα να σταματήσει, ο οδηγός εμβόλισε αστυνομικές μηχανές.

Τότε ένας αστυνομικός πυροβόλησε και τραυμάτισε τον δράστη, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Στο σημείο εντοπίστηκαν συνολικά τρεις κάλυκες. 

Σημειώνεται ότι από τον εμβολισμό των μηχανών τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, στα πόδια και τα χέρια, ο οποίος επίσης διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Ο 35χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή