Επίθεση με βιτριόλι: Μετατροπή της κατηγορίας ζήτησε ο συνήγορος της κατηγορουμένης

Επίθεση με βιτριόλι: Μετατροπή της κατηγορίας ζήτησε ο συνήγορος της κατηγορουμένης

Αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη υπέβαλε πριν την απολογία της Εφης Κακαράτζουλα στη δίκη για το βιτριόλι ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη υπέβαλε πριν την απολογία της Εφης Κακαράτζουλα στη δίκη για το βιτριόλι ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με βιτριόλι: Η ώρα της απολογίας της 37χρονης κατηγορουμένης

Το αίτημα υποβλήθηκε γραπτώς ενώ η ίδια ανέφερε στην απολογία της: «Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα από την Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου προς την Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και προς την οικογένεια της, αλλά και τη δική μου οικογένεια, γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης απέρριψε τα αιτήματα να καταθέσουν ως μάρτυρες δύο φίλοι της κατηγορούμενης γιατί υπήρχαν στοιχεία ότι μπορεί να της πρόσφεραν βοήθεια για την αναζήτηση του θειικού οξέως και την παρακολούθηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η απολογία της κατηγορούμενης αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς έως σήμερα 17 μήνες μετά το έγκλημά της δεν έχει δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που διατυπώνονται γιατί έκανε μια τόσο αποτρόπαιη πράξη.

Ο συνήγορος της Εφης Κακαράτζουλα δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πελάτης του θα απολογηθεί απερίσπαστη από κάθε παράγοντα της δίκης και θα πει αυτό που θέλει να πει.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή