Καταδίωξη στο Πέραμα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μέρος της συμπλοκής

Καταδίωξη στο Πέραμα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μέρος της συμπλοκής

Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από την καταδίωξη στο Πέραμα, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και οκτώ τραυματίστηκαν, επτά εκ των οποίων αστυνομικοί

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από την καταδίωξη στο Πέραμα, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και οκτώ τραυματίστηκαν, επτά εκ των οποίων αστυνομικοί. 

⇒ Διαβάστε επίσης: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την καταδίωξη στο Πέραμα

Σημειώνεται επίσης ότι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη, επτά που όπως προέκυψε έκαναν χρήση των όπλων τους, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

katadioxi-sto-perama-synelifthisan-epta-astynomikoi-gia-anthropoktonia0

Αναμένεται να οδηγηθούν στις 7 μ.μ. στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει εάν θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους στον ανακριτή ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Καταδίωξη στο Πέραμα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μέρος της συμπλοκής-1

Σημειώνεται, παράλληλα, ότι ο άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ήταν 20 ετών, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και σεσημασμένος για κλοπές.

katadioxi-sto-perama-synelifthisan-epta-astynomikoi-gia-anthropoktonia2

Σε βάρος του συλληφθέντα που νοσηλεύεται τραυματίας και ενός τρίτου προσώπου που διαφεύγει τη σύλληψη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT