ΟΛΠ: Συγκλονισμένοι για το εργατικό ατύχημα στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων

ΟΛΠ: Συγκλονισμένοι για το εργατικό ατύχημα στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων

Τραγικός θάνατος εργαζομένου στον Προβλήτα ΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, όταν χτυπήθηκε θανάσιμα από γερανογέφυρα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη δηλώνει η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. μετά τον τραγικό θάνατο εργαζομένου στον Προβλήτα ΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, όταν χτυπήθηκε θανάσιμα από γερανογέφυρα.

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. δηλώνει «συγκλονισμένη για την απώλεια του εργαζομένου της DPort Services στον Προβλήτα ΙΙ της ΣΕΠ Α.Ε., Δημήτρη Δαγκλή και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

Από την πλευρά της η PCT ανακοινώνει με οδύνη τον τραγικό θάνατο εργαζομένου στον Προβλήτα ΙΙ , στην απογευματινή βάρδια και ώρα 17:16 της 25ης Οκτωβρίου του 2021.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «ο εκλιπών βρισκόταν για άγνωστο λόγο πλησίον της γερανογέφυρας νούμερο 10 του Προβλήτα ΙΙ. Η γερανογέφυρα ξεκίνησε να κινείται με εξαιρετικά αργή ταχύτητα σύμφωνα, με τη συνήθη λειτουργία της, όταν για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους ήρθε σε επαφή με τη γέφυρα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

«Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει ήδη αναλάβει η αρμόδια Λιμενική Αρχή, το αρμόδιο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας όσο και η ομάδα εμπειρογνωμόνων και Τεχνικών Ασφαλείας. Σύσσωμη η διοίκηση της Εταιρείας, εκφράζουν την οδύνη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η εταιρεία σε ένδειξη πένθους ανακοινώνει παύση εργασιών μέχρι τις 26 Οκτωβρίου και ώρα 23:00», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή