Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Σκότωσε με οκτώ μαχαιριές την πρώην σύζυγό του

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Σκότωσε με οκτώ μαχαιριές την πρώην σύζυγό του

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει από χθες την Κρήτη. Ενας 54χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 48χρονη πρώην σύζυγό του στην Ιεράπετρα και στη συνέχεια απειλούσε να αυτοκτονήσει.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει από χθες την Κρήτη. Ενας 54χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 48χρονη πρώην σύζυγό του στην Ιεράπετρα και στη συνέχεια απειλούσε να αυτοκτονήσει. Συνελήφθη απογευματινές ώρες ύστερα από διαπραγματεύσεις με αστυνομικούς.

Η 48χρονη, με καταγωγή από τις Μοίρες Ηρακλείου, έφυγε το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με τον νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να πιάσει δουλειά. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η διευθύντρια του ξενοδοχείου και μάρτυρας της δολοφονίας περιέγραψε ότι είδε τον άνδρα να έρχεται και να χτυπά τη 48χρονη: «Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, τη ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η […], και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Οταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει, “Πού είναι η …; Τι της έκανες;” και της απαντά “είχαμε προηγούμενα” και φεύγει».

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, με οκτώ μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της. Ο 54χρονος επιχείρησε να φύγει με τη μοτοσικλέτα του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά. Στράφηκε τότε προς τη θάλασσα κατευθυνόμενος προς τον γκρεμό απειλώντας να αυτοκτονήσει. Συνελήφθη αρκετές ώρες αργότερα. Δράστης και θύμα είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο των οποίων είναι 25 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή