ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – Πτώση ψευδοροφής σε σχολείο: «Χάρη στη δασκάλα μας σωθήκαμε»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των μαθητών της έκτης τάξης στο τέταρτο δημοτικό σχολείο Πυλαίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βγήκαν εκτός της αίθουσας λίγο πριν καταρρεύσει τμήμα της ψευδοροφής

Θεσσαλονίκη – Πτώση ψευδοροφής σε σχολείο: «Χάρη στη δασκάλα μας σωθήκαμε»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των μαθητών της έκτης τάξης στο τέταρτο δημοτικό σχολείο Πυλαίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βγήκαν εκτός της αίθουσας λίγο πριν καταρρεύσει τμήμα της ψευδοροφής.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η δασκάλα παρατήρησε κάποιες ρωγμές στο ταβάνι και ζήτησε από τους μαθητές να εγκαταλείψουν την αίθουσα.

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ένας μαθητής ανέφερε ότι η δασκάλα ανησύχησε βλέποντας τις ρωγμές. «Μας είπε “παιδιά υπάρχουν ρωγμές πάνω στο ταβάνι, καλύτερα να βγούμε έξω”. Μας έβγαλε έξω σε σειρές και μετά από λίγη ώρα μας είπαν πως το ταβάνι άρχισε να πέφτει. Και όταν αρχίσαμε να φεύγουμε ακούσαμε ένα μπαμ» δήλωσε ο μαθητής.

Δεύτερος μαθητής ανέφερε ότι «είχαμε φτάσει στην πόρτα για να βγούμε και ακούσαμε ένα μπαμ τεράστιο. Προλάβαμε όμως και βγήκαμε έξω. Χάρη στη δασκάλα μας σωθήκαμε, όμως φοβηθήκαμε πάρα πολύ».

Σύμφωνα με τον πατέρα του δεύτερου μαθητή, η διεύθυνση του σχολείου τους ενημέρωσε να παραλάβουν τα παιδιά τους στις 11.30, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Στο σχολείο μετέβη ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, καθώς και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Ελένη Γιαννούδη.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr

Τελευταίες ειδήσεις