ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καισαριανή: Εισαγγελική έρευνα για τους σοβάδες που έπεσαν σε δημοτικό σχολείο

Ο εισαγγελέας θα αναζητήσει ευθύνες για την πιθανή διάπραξη αξιόποινων πράξεων, όπως αυτά που αφορούν επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια, αλλά και παράβαση καθήκοντος

Καισαριανή: Εισαγγελική έρευνα για τους σοβάδες που έπεσαν σε δημοτικό σχολείο

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό πτώσης σοβάδων, που συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Καισαριανής.

To περισταστικό συνέβη σήμερα το πρωί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής και σύμφωνα με την καταγγελία της εκπαιδευτικού, Θεοδώρας Δριμάλα, «πέντε λεπτά αργότερα τα παιδιά περνούσαν από το σημείο βγαίνοντας για διάλειμμα». Η ίδια, μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για «πανελλαδικά γερασμένα και κακοσυντηρημένα σχολικά κτίρια 30 – 50 ετών». «Ετσι η αλλιώς ο εκπαιδευτικός πρέπει να κοιτάει ψηλά, αλλά τώρα το κάνουμε μήπως προλάβουμε κάποιον τραυματισμό από πτώση», πρόσθεσε η ίδια.

Η προκαταρκτική εξέταση έχει ξεκινήσει ήδη και διενεργείται από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος θα αναζητήσει ευθύνες για την πιθανή διάπραξη αξιόποινων πράξεων, όπως αυτά που αφορούν επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια, αλλά και παράβαση καθήκοντος.

 

Ειδήσεις σήμερα 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» για τον Αναγνωστόπουλο ο εισαγγελέας

Νέο τοπίο στα σχολεία: Αλλάζει η ύλη σε όλες τις τάξεις

Πέτρος Φιλιππίδης: Παραπέμπεται σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις