Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της 49χρονης

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της 49χρονης

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος της 49χρονης που χθες πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι τραυματίζοντας τον σοβαρά

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος της 49χρονης που χθες πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Σε βάρος της κατηγορούμενης ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Να αρπάξει την ανήλικη κόρη της από το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν προσπάθησε η Αλβανίδα κατηγορούμενη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 68χρονου οφθαλμίατρου χθες στο Χαλάνδρι, όπως αναφέρει σε νεότερη ενημέρωσή της η αστυνομία. 

Απόπειρα αρπαγής της ανήλικης κόρης της

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 49χρονη είχε μεταβεί έξω από την πολυκατοικία στο Χαλάνδρι και τη στιγμή που ο γιατρός, με τον οποίο είχε αποκτήσει τη 12χρονη, στάθμευε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αρπάξει ανήλικη, η οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα στο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο.

Εντός του οχήματος της κατηγορούμενης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξωθεν της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο.

Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Η δράστις «είχε απειλήσει με όπλο τη 12χρονη κόρη της»

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή