Θεσσαλονίκη: 50χρονος μαχαίρωσε μια γυναίκα και τον γιο της

Θεσσαλονίκη: 50χρονος μαχαίρωσε μια γυναίκα και τον γιο της

Ένας 50χρονος άνδρας μαχαίρωσε μια 40χρονη γυναίκα και τον 19χρονο γιο της στη Θεσσαλονίκη, σε παραπήγματα στα όρια του κέντρου της πόλης με τη Μενεμένη

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι σε παραπήγματα που βρίσκονται στην οδό Δάφνης, στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες, ένας άντρας τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο γυναίκα και τον ενήλικο γιο της, σε παραπήγματα στα όρια του κέντρου της πόλης με τη Μενεμένη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Voria.gr, o 50χρονος Ρομά από τη Βουλγαρία φέρεται να λογομάχησε με τη 40χρονη ομοεθνή του σε διαμέρισμα και στη συνέχεια μαχαίρωσε την ίδια καθώς και τον γιο της.

Άμεσα κλήθηκε η ΕΛΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα με τον γιο της στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο νεαρός φέρει ελαφρά τραύματα στο χέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή