Σκότωσε τη μητέρα του, χτύπησε άγρια τη γιαγιά του

Σκότωσε τη μητέρα του, χτύπησε άγρια τη γιαγιά του

Νεκρή από τα χέρια του γιου της έπεσε 54χρονη στο Αγρίνιο. Η νέα οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες νωρίς το πρωί στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου της πόλης.

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή από τα χέρια του γιου της έπεσε 54χρονη στο Αγρίνιο. Η νέα οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες νωρίς το πρωί στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου της πόλης. Ο 35χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 54χρονη μητέρα του, μέσα στο υπνοδωμάτιό της, και στη συνέχεια ξυλοκόπησε άγρια την 81 ετών γιαγιά του. Η τελευταία, αν και σε σοκ, κατάφερε στις 6 το πρωί να ειδοποιήσει την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και ακινητοποίησαν τον δράστη και στη συνέχεια εντόπισαν νεκρή στο υπνοδωμάτιό της την 54χρονη γυναίκα. Σε άλλο δωμάτιο εντόπισαν σε κατάσταση σοκ την 81χρονη. Αστυνομικές πήγες έκαναν λόγο για ένα ιδιαίτερης αγριότητας έγκλημα, περιγράφοντας ότι σε όλους σχεδόν τους χώρους του σπιτιού υπήρχαν αίματα.

Ο δράστης είχε στο παρελθόν συλληφθεί και κατηγορηθεί για ληστεία, βιασμό και ενδοοικογενειακή βία.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα εκτίμησε πως ο θάνατος της 54χρονης επήλθε το διάστημα μεταξύ 10 το βράδυ της Δευτέρας και 2 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο 35χρονος το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και ένα χρόνο αργότερα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή. Το 2015 είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του η μητέρα του. Το διάστημα από το 2017 έως το 2021 παρέμεινε κρατούμενος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Αποφυλακίστηκε μόλις στις 22 Νοεμβρίου του 2021 και οκτώ ημέρες αργότερα μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του. Η ηλικιωμένη γιαγιά του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή