«Dr Kontos»: Νέα προφυλάκιση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

«Dr Kontos»: Νέα προφυλάκιση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Έπειτα από την απολογία του, του επιβλήθηκε προφυλάκιση για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην φυλακή θα παραμείνει ο «Dr Kontos», ο οποίος επρόκειτο να αποφυλακιστεί στις 16 Δεκεμβρίου για την υπόθεση των θανάτων που κατηγορείται ότι προκάλεσε παριστάνοντας τον ογκολόγο.

Έπειτα από την απολογία του, του επιβλήθηκε προφυλάκιση για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο 48χρονος, που δικάζεται με άλλους 16 εμπλεκόμενους για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών βαριά ασθενών, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για τη νέα κατηγορία που τον βαρύνει, η οποία σχετίζεται συνολικά με τη δράση του επί σειρά ετών και τις απατηλές υποσχέσεις σε θύματά του, με σκοπό να τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μετά την απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 48χρονος, ο οποίος και ευελπιστούσε πως σε τρεις ημέρες θα άφηνε πίσω του την φυλακή έχοντας συμπληρώσει 18 μήνες κράτησης, πλέον είναι αντιμέτωπος με ένα νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης που, αυτή την φορά δεν θα πρέπει να ξεπεράσει τους 12 μήνες και ενώ στο μεταξύ θα έχει ολοκληρωθεί η δίκη ενώπιον του ΜΟΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Δίκη «ψευτογιατρού»: «Έλεγε ότι επιτελεί το έργο του Θεού» – Τι κατέθεσε συγγενής θύματος

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή