Νέο Ηράκλειο: Ένας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα

Νέο Ηράκλειο: Ένας νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από φωτιά η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από φωτιά η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα επί της οδού Κηφισιάς στο Νέο Ηράκλειο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, νεκρός είναι ένας άνδρας 81 ετών, με κινητικά προβλήματα, ο οποίος παγιδεύτηκε στο διαμέρισμά του, στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε μέσα στο δωμάτιό του ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ως πιθανότερη αιτία μία ηλεκτρική σόμπα.

Ο ηλικιωμένος, που κινείτο με αναπηρικό αμαξίδιο, έμενε με τον γιο του, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι μόλις αντιλήφθηκε την πυρκαγιά, αλλά κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα ο ίδιος.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 22 πυροσβέστες, οι οποίοι βοήθησαν πέντε άτομα (τέσσερα από τον πέμπτο όροφο και ένα από τον τρίτο) να εξέλθουν από την πολυκατοικία.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή