Παραδόθηκε μετά τη μήνυση ο Παναγιωτόπουλος

Παραδόθηκε μετά τη μήνυση ο Παναγιωτόπουλος

Ενα τέταρτο πριν από τις 4 το απόγευμα χθες εμφανίστηκε συνοδεία δικηγόρου στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πρώην παρουσιαστής στο «Ράδιο Αρβύλα», προκειμένου να παραδοθεί.

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα τέταρτο πριν από τις 4 το απόγευμα χθες εμφανίστηκε συνοδεία δικηγόρου στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πρώην παρουσιαστής στο «Ράδιο Αρβύλα», προκειμένου να παραδοθεί.

Είχε προηγηθεί τη Δευτέρα η μήνυση 28χρονης πρώην συντρόφου του σχετικά με βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο, όπως καταγγέλλει, είναι αναρτημένο στο Διαδίκτυο. Η ίδια είχε σχέση με τον δράστη πριν από χρόνια, μαθαίνοντας όμως για την καταγγελία άλλης συντρόφου του αποφάσισε να κάνει τη δική της έρευνα. Το αποτέλεσμα ήταν να βρει βίντεο με την ίδια σε πολλές ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Υπενθυμίζεται ότι το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων είναι διαρκές και μπορεί να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο καταγγέλλουσες, μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκανε λόγο για ακόμη επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες, τα οποία υπάρχουν στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, ο κ. Λύτρας είχε τονίσει ότι υπήρχε ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος σύλληψης, ενώ ανέφερε ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα βίντεο συνολικά είναι εννέα. Η ψυχολογική κατάσταση της 28χρονης καταγγέλλουσας είναι κακή και ο συνήγορός της προτρέπει και τα υπόλοιπα θύματα του Παναγιωτόπουλου να πάνε χωρίς δισταγμό στις Αρχές και να καταγγείλουν τον δράστη.

Στο μεταξύ, o Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος με ψεύτικα προφίλ ανέβαζε όλα αυτά τα χρόνια οπτικοακουστικό υλικό σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί επιχείρησε να σβήσει το πορνογραφικό υλικό· όμως στάθηκε αδύνατον, λόγω του μεγάλου όγκου του. Ο Απόστολος Λύτρας διευκρίνισε ότι μένει να φανεί από την έρευνα «εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο Διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο». Αν το όφελος ξεπερνούσε τα 120.000 ευρώ, θα πρόκειται για κακούργημα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κατ’ οίκον έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο.

«Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να το δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ο κ. Λύτρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή