Νέα δίωξη κατά του Στ. Παναγιωτόπουλου

Νέα δίωξη κατά του Στ. Παναγιωτόπουλου

Αν και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους μετά τη χθεσινή απολογία του, παραμένει κρατούμενος έπειτα από την τρίτη στη σειρά καταγγελία.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για νέα καταγγελία κρατείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Συγκεκριμένα, ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους αποφασίστηκε να αφεθεί χθες μετά την απολογία του για τη μία υπόθεση με τα βίντεο που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, για την οποία είχε λάβει προθεσμία την περασμένη Πέμπτη. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Ωστόσο ο 58χρονος παρα-μένει κρατούμενος καθώς εναντίον ασκήθηκε νέα δίωξη –η τρίτη κατά σειρά– σε βαθμό κακουργήματος για μήνυση που αφορά νέα καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί μία από τις καταγγέλλουσες, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ακόμη επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες, τα οποία υπάρχουν στο Διαδίκτυο. Η ψυχολογική κατάσταση της 28χρονης καταγγέλλουσας είναι κακή και ο συνήγορός της προτρέπει και τα υπόλοιπα θύματα του Παναγιωτόπουλου να πάνε χωρίς δισταγμό στις Αρχές και να καταγγείλουν τον δράστη.

Στο μεταξύ, o Στάθης Παναγιωτόπουλος, φέρεται να επιχείρησε να σβήσει το υλικό. Ομως αυτό στάθηκε αδύνατον λόγω του μεγάλου όγκου του. Ο Απόστολος Λύτρας διευκρίνισε ότι μένει να φανεί από την έρευνα «εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο Διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο». Αν το όφελος ξεπερνούσε τις 120.000 ευρώ θα πρόκειται για κακούργημα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κατ’ οίκον έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιώργος Δακουράς, σε δηλώσεις του από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης επανέλαβε τη συγγνώμη εκ μέρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει «το τεράστιο λάθος του», ενώ έχει παραδεχτεί «ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή