Άρτα: Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο θείος του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε

Άρτα: Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο θείος του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε

Ο πρώτος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι για μια οικογένεια στην Άρτα, καθώς ένας 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του και όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Άρτας σε κρίσιμη κατάσταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του. Ο πρώτος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο ανήλικος.

Σημειώνεται ότι ο έφηβος διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Άρτας. Έφερε διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο και σοβαρά τραύματα στον αριστερό πνεύμονα.

Με την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου Νοσοκομείου και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης του οι θεράποντες ιατροί, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Άρτας έδωσε μάχη και με το χρόνο, ενώ ακόμα και γιατροί που δεν εφημέρευαν, έσπευσαν να ενισχύσουν τη χειρουργική ομάδα, ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος και να σωθεί ο 16χρονος.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή