Ψέριμος: Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον στρατιωτικό γιατρό που θα στελεχώσει το Περιφερειακό Ιατρείο

Ψέριμος: Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον στρατιωτικό γιατρό που θα στελεχώσει το Περιφερειακό Ιατρείο

Τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό έλαβε ο στρατιωτικός γιατρός Μενέλαος Σαμαράς, λίγη ώρα αφότου αποβιβάστηκε στην Ψέριμο, όπου θα στελεχώσει σε μόνιμη βάση το Περιφερειακό Ιατρείο του ακριτικού νησιού

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έλαβε σήμερα το μεσημέρι ο στρατιωτικός γιατρός Μενέλαος Σαμαράς, λίγη ώρα αφότου αποβιβάστηκε στην Ψέριμο, όπου θα στελεχώσει σε μόνιμη βάση το Περιφερειακό Ιατρείο του ακριτικού νησιού.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στον στρατιωτικό γιατρό να έχει μια καλή αρχή και θητεία στο νησί, ευχαριστώντας τον προκαταβολικά για τις πολύτιμες υγειονομικές υπηρεσίες που θα προσφέρει στους κατοίκους της Ψερίμου.

Ο νεαρός γιατρός, ο οποίος υπηρετεί στην 80 ΑΔΤΕ, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας πως είναι χαρά του να συμβάλει στην ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των λιγοστών κατοίκων της Ψερίμου.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι είχαν θέσει στον πρωθυπουργό το ζήτημα, κατά την επίσκεψή του στην Ψέριμο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο kalymnos-news.gr, την Παρασκευή θα μεταβεί στη Ψέριμο ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής μαζί με ιατρικό – νοσοκομειακό εξοπλισμό και επίπλωση που εξασφαλίστηκαν από την Περιφέρεια και το Επαρχείο για τις ανάγκες του Ιατρείου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή