Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο άνδρας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραδόθηκε ο 46χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου στην Αργυρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιoανατολικής Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ήταν ψύχραιμος την ώρα που εμφανίστηκε μπροστά στους αστυνομικούς. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Ο 46χρονος έχει ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς καθώς και κατά το παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει σε διακοπές την 24χρονη τότε σύντροφο του.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT